Koets huren prijs

De mooiste en origineelste manier om Amsterdam te bekijken is met een paard en wagen. Vanuit je privé koets zie je alle bezienswaardigheden van Amsterdam. Onze koetsen staan op de Koninklijke standplaats op de Dam. Vanuit daar beginnen er verschillende routes die 25, 40 of 60 minuten duren en ook weer eindigen op de Dam. Afhankelijk welke route u neemt ziet u een groter deel van Amsterdams mooiste plekjes. Uw koetsier is bovendien ook u persoonlijke gids die u uitgebreid kan vertellen over de bezienswaardigheden waar u langs komt. De kosten voor de verschillende routes zijn als volgt:

Wilt u nou zeker zijn dat er een koets beschikbaar is reserveer dan van te voren. Dit is vooral verstandig als u met een grotere groep bent en dus meerdere koetsen nodig heeft. Als u reserveert zijn hier reserveringskosten van €15,- per koets aan verbonden. 

Ophaalservice

Wilt u uw partner verrassen met een romantisch ritje door Amsterdam? Dan hoeft u ons niet op te komen zoeken op de Dam. Bel en reserveer van te voren en we komen u ophalen. Onze ophaalservice is beschikbaar binnen het centrum. De koetsen zijn beschikbaar tussen 11:00 en 18:00 maar dit kan aangepast zijn bij slecht weer of in de winterperiode.

Afdrukken